Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26696
Назва: | Ukrainian Journal of Food Science Vol. 5. Issue 1 |
Автори: | National University of Food Technologies |
Ключові слова: | chemistry management food science machinery economy харчові науки техніка хімія економіка управління экономика управление пищевые науки техника химия |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Ukrainian Journal of Food Science = Український науковий журнал про продукти харчування: internatinal scientific journal. Vol. 5. Issue 1 / National university of food technologies. - К. : NUFT, 2016. - 160 p. |
Короткий огляд (реферат): | Ukrainian Journal of Food Science publishes original research articles, short communications, review papers, news and literature reviews dealing with all aspects of the food science, technology, engeneering, nutrition, food chemistry, economics and management. Ukrainian Journal of Food Science публікує оригінальні наукові статті, короткі повідомлення, оглядові статті, новини та огляди літератури з усіх аспектів харчової науки, техніки, інженерії, харчування, хімії, економіки та управління. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26696 |
Розташовується у зібраннях: | Ukrainian Journal of Food Science |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ukr Jour Food Sci V 5 I 1.pdf | 4,65 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.