Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26819
Title: Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики
Authors: Антоненко, Ірина Ярославівна
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Бабич, Ірина Михайлівна
Басюк, Дарія Іванівна
Безпала, Ольга Василівна
Божук, Тетяна
Бондар, Наталія Петрівна
Бугаєва, Олена
Вітряк, Оксана Павлівна
Гембець, Алла Вікторівна
Головко, Ольга Миколаївна
Гринюк, Олег Юрійович
Грянило, Анжеліка Василівна
Заварзіна, Валерія
Зваричук, Едуард Олександрович
Іванов, Андрій Миколайович
Казанцева, Катерина Анатоліївна
Калмикова, Ірина Семенівна
Ковешніков, Володимир Сергійович
Мазурець, Роман Русланович
Масляк, Петро Олексійович
Марцин, Тетяна Олександрівна
Меліх, Олена Олександрівна
Мельник, Ірина Леонідівна
Нездоймінов, Сергій Георгійович
Погуда (Шиян), Наталія Вікторівна
Поколодна, Марія Миколаївна
Руднєва, Марина Григорівна
Саркісян, Ганна Овсепівна
Сологуб, Юрій Іванович
Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
Ткаченко, Любов Володимирівна
Хорохоріна, Валерія
Keywords: вино
винний туризм
гастрономічний туризм
еногастрономічний туризм
кафедра туристичного та готельного бізнесу
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
wine
wine tourism
gastronomic tourism
enogastronomic tourism
Issue Date: 2017
Citation: Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики : монографія / Д. І. Басюк, І. Я. Антоненко, Арпуль О. В. та ін. за наук. ред. Д. І. Басюк. – Вінниця : ПП «ТД «Едельвейс і К», 2017. – 318 с.
Abstract: Викладено сучасні підходи до сутності, соціально-економічних функцій та особливостей розвитку еногастрономічного туризму, оцінки туристичного потенціалу кулінарних традицій, типових продуктів, страв і напоїв, харчової поведінки населення різних регіонів України. Досліджено міжнародний досвід розвитку винного та гастрономічного туризму. Представлена проблематика інноваційних засад формування туристичних продуктів з урахуванням потенціалу еногастрономічного туризму в Україні та регіонах. Modern approaches to the essence, socio-economic functions and features of the enhastronomy tourism development , the tourist potential of culinary traditions estimation , typical products, dishes and beverages, and food behavior of the population of different regions of Ukraine are presented. The international experience of wine and gastronomic tourism development is explored. The problem of innovative principles of tourism products formation taking into account the potential of enogastronomic tourism in Ukraine and regions is presented.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26819
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf3,9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.