Методи оцінки антиоксидантної активності природних сполук

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

природні антиоксиданти, вільні радикали, окиснення, харчові продукти, natural antioxidants, free radicals, oxidation, food products, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Коробка, Ю. В. Методи оцінки антиоксидантної активності природних сполук / Ю. В. Коробка, Х. В. Омельченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 2. - C. 463.