Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30601
Title: Вивчення впливу порошків пряних коренеплодів і кореневищ на активність дріжджів Saccharomyces cerevisiae
Authors: Івчук, Надія Павлівна
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
Мартиненко, Тетяна Андріївна
Keywords: коренеплоди
пастернак
петрушка
селера
кореневища
імбир
хрін
Roots
Parsnips
Parsley
Celery
Rhizomes
Ginger
Horseradish
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2019
Citation: Івчук, Н. П. Вивчення впливу порошків пряних коренеплодів і кореневищ на активність дріжджів Saccharomyces cerevisiae / Н. П. Івчук, А. О. Башта, Т. А. Мартиненко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2019. – Т. 25, № 6 – С. 144–151.
Abstract: Визначено, що використання у рецептурі хліба пшеничного 3—9% порошків із коренеплодів селери, петрушки, пастернаку і кореневищ імбиру та 5% порошку хрону не призводить до зниження активності дріжджів роду Saccharomyces та дає змогу збагатити готовий виріб цінними біологічно активними речовинами цієї сировини. Подальші дослідження спрямовані на дослідження впливу цих добавок на фізико-хімічні та якісні показники дріжджового тіста та готового виробу.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30601
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
стат.pdf220,76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.