Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32091
Title: Дослідження біологічної цінності альбумінних сирків з полісолодовим екстрактом
Authors: Онопрійчук, Олена Олександрівна
Грек, Олена Вікторівна
Keywords: полісолодовий екстракт
альбумін
сиркові вироби
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2016
Citation: Онопрійчук, О. О. Дослідження біологічної цінності альбумінних сирків з полісолодовим екстрактом / О. О. Онопрійчук, О. В. Грек // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : V Міжнародна науково-технічна конференція, 7-8 листопада 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 130–132.
Abstract: Визначено амінокислотний склад альбумінних сирків з полісолодовим екстрактом і збалансованість амінокислотного складу білків. Введення полі солодових екстрактів в кількості 10 % в альбумінну масу дозволяє замінити частину білка тваринного походження рослинним, не погіршуючи при цьому якість готових продуктів. Вони мають підвищену біологічну цінність у порівнянні з традиційними, володіють дієтичними і профілактичними властивостями за рахунок біологічно активних компонентів, розширюють асортимент продуктів на молочно-білковій основі.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32091
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
.....t_4.pdf227,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.