Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32397
Назва: Морозиво для балансування капхи-доші
Автори: Нєміріч, Олександра Володимирівна
Устименко, Ігор Миколайович
Гавриш, Андрій Володимирович
Дорошкевич, Руслан Юрійович
Ключові слова: Аюрведа
морозиво
капха-доша
яблука
Ayurveda
ice cream
kapha dosha
apples
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Морозиво для балансування капхи-доші / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш, Р. Ю. Дорошкевич // Specialized and multidisciplinary scientific researches : collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» with Proceedings of the International Scientific and Practical Conference, December 11, 2020. – Amsterdam, The Netherland : European Scientific Platform. – 2020. – Vol. 2. – Р. 63–64.
Короткий огляд (реферат): На основі отриманих результатів і базуючись на основних принципах Аюрведи розроблено рецептурні композиції нового виду м’якого морозива. Використання висушених, попередньо витриманих у кориці, какао, червоному перці, коріандрі, мускатному горісі, лимонній кислоті яблук дозволить запобігти дисбалансу Капха-Доші
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32397
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf667,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.