Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32397
Назва: | Морозиво для балансування капхи-доші |
Автори: | Нєміріч, Олександра Володимирівна Устименко, Ігор Миколайович Гавриш, Андрій Володимирович Дорошкевич, Руслан Юрійович |
Ключові слова: | Аюрведа морозиво капха-доша яблука Ayurveda ice cream kapha dosha apples кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Морозиво для балансування капхи-доші / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш, Р. Ю. Дорошкевич // Specialized and multidisciplinary scientific researches : collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» with Proceedings of the International Scientific and Practical Conference, December 11, 2020. – Amsterdam, The Netherland : European Scientific Platform. – 2020. – Vol. 2. – Р. 63–64. |
Короткий огляд (реферат): | На основі отриманих результатів і базуючись на основних принципах Аюрведи розроблено рецептурні композиції нового виду м’якого морозива. Використання висушених, попередньо витриманих у кориці, какао, червоному перці, коріандрі, мускатному горісі, лимонній кислоті яблук дозволить запобігти дисбалансу Капха-Доші |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32397 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 667,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.