Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3278
Title: Білково-жирові емульсії та їх вплив на якість солених м’ясних виробів
Authors: Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
Пешук, Людмила Василівна
Keywords: технологія виробництва
білково-жирова емульсія
колаген сполучної тканини
collagen connective tissue production technology
protein-fat emulsion
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2011
Citation: Кишенько, І. І. Білково-жирові емульсії та їх вплив на якість солених м’ясних виробів / І. І. Кишенько, Л. В. Пешук // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2011. – № 27 – С. 326 - 331.
Abstract: Проаналізовано сучасні тенденції щодо використання вторинної м’ясної сировини для вирішення проблеми білкового дефіциту та показана можливість отримання білково-жирових емульсій з колагенвмісної сировини з метою удосконалення технології м’ясних виробів та розширення їх асортименту. Modern trends in the use of secondary raw meat in the practice of solving the global problem of protein deficiency and the possibility of getting fat emulsions with protein collagen raw materials for the improvement of the meat products and expanding their range.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3278
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf134,99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.