Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33088
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄмцев, Віктор Іванович-
dc.contributor.authorЄмцева, Галина Федорівна-
dc.date.accessioned2021-03-25T10:49:37Z-
dc.date.available2021-03-25T10:49:37Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЄмцев, В. І. Впровадження комплексних систем управління якістю продукції як об’єктивна необхідність розвитку конкурентоспроможності підприємств / В. І. Ємцев, І. В. Ємцева // Наукові праці НУХТ. – 2015. – Т. 21, № 5. – С. 108–118.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33088-
dc.description.abstractВиявлено проблеми низької конкурентоспроможності вітчизняних молокопереробних підприємств та їх продукції: скорочення обсягів виробництва молока та його низька якість, невідповідність вітчизняної молочної продукції вимогам і стандартам ЄС щодо її якості й безпеки, невідповідність організації контролю якості продукції на підприємствах стандартам ШО та НACCP, низька продуктивність худоби, недостатня підтримка державою селекційно-племінної й генетичної роботи, потреба у значних обсягах капіталовкладень у розвиток молочного скотарства тощо. Обґрунтовано пріоритетні напрями вирішення даної проблеми на рівні підприємств молочного підкомплексу АПК України.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectкафедра економіки і праваuk_UA
dc.subjectкафедра економіки праці та менеджментуuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectмолочна продукціяuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectdairy productsuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.titleВпровадження комплексних систем управління якістю продукції як об’єктивна необхідність розвитку конкурентоспроможності підприємствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IMPLEMENTING COMPLEX SYSTEMS OF PRODUCT.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.