Дикорослі рослини – можливий шлях збалансування харчового раціону

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Статтю присвячено вивченню стану споживання фруктів і овочів населенням України. Наведено дані щодо перспективності використання дикорослих рослин для поліпшення харчового раціону.
This article is devoted to the analyses of the state of fruit and vegetable consumption by the people of Ukraine. There are facts about wild vegetables perspective usage for the improvement of the dietary intake.

Опис

Ключові слова

хліб, bread, рослини, плоди, овочі, норми харчування, plants, fruits, vegetables, standard nutrition, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Махинько, В. М. Дикорослі рослини - можливий шлях збалансування харчового раціону / В. М. Махинько, О. В. Бабіч, Л. В. Махинько // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2011. – № 5. – С. 3-4.

Зібрання