Вимірювально-розрахунковий метод визначення об’єму формового хліба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Об’єм хліба - важливий показник його якості. Традиційний метод визначення обєму має недоліки. Запропоновано вимірювально-розрахунковий метод визначення об’єму хліба. Встановлено недоліки вивченого методу. The volume of bread is an important indicator of its quality. The traditional method of determining the volume has disadvantages. A measurement and calculation method for determining the volume of bread is proposed. The shortcomings of the studied method are established.

Опис

Ключові слова

хліб, аналіз, об'єм, фізико-хімічні показники, якість, bread, analysis, volume, physico-chemical parameters, quality, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Бережна, К. Вимірювально-розрахунковий метод визначення об’єму формового хліба / Катерина Бережна, Аліна Наумова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 125.