Проект хлібозаводу з впровадженням сучасних технологій виготовлення оздоровчих хлібобулочних виробів у с.м.т. Баришівка, Київської області

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

хліб «Столичний», батон «Сихівський», здоба діабетична, піч Gostol, піч Lider 140, КМКЗ, рідка закваска, безопарний спосіб, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Хоменко, О. М. Проект хлібозаводу з впровадженням сучасних технологій виготовлення оздоровчих хлібобулочних виробів у с.м.т. Баришівка, Київської області : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Михайлівна Хоменко ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2020. – 107 с.