Проект хлібозаводу з впровадженням сучасних технологій виготовлення оздоровчих хлібобулочних виробів у с.м.т. Баришівка, Київської області
Вантажиться...
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
хліб «Столичний», батон «Сихівський», здоба діабетична, піч Gostol, піч Lider 140, КМКЗ, рідка закваска, безопарний спосіб, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Хоменко, О. М. Проект хлібозаводу з впровадженням сучасних технологій виготовлення оздоровчих хлібобулочних виробів у с.м.т. Баришівка, Київської області : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Михайлівна Хоменко ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2020. – 107 с.