Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3597
Title: Структурно-механічні характеристики млинцевого тіста з порошком з капусти
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Малафаєв, М. Т.
Гавриш, Андрій Володимирович
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
Keywords: порошок капусти
powder out of cabbage
структурно-механічні характеристики
млинцеве тісто
ресторанне господарство
structural and mechanical properties
pancake dough
restaurant industry
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2012
Citation: Структурно-механічні характеристики млинцевого тіста з порошком з капусти / В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, М. Т. Малафаєв, А. В. Гавриш, Т. А. Тарасенко // Хлеболекарское и кондитерское дело. — 2012. — № 4 (43). — С. 20-22.
Abstract: У статті представлено результати досліджень структурно-механічних характеристик млинцевого тіста з капустяним порошком різної дисперсності. Визначено в’язкість млинцевого тіста за використання порошку з капусти різної дисперсності. The paper presents the research results of structural and mechanical properties of pancake dough with cabbage powder with different dispersion. The viscosity of pancake dough using cabbage powder with different dispersion has been determined.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3597
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
powder_cabbage.pdf330,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.