Теоретичні аспекти створення поліфункціонального напівфабрикату
Вантажиться...
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Використання купажованих олій та порошку з кореня селери у складі напівфабрикату дасть змогу отримати кулінарну продукцію з підвищеною кількістю поліненасичених жирних кислот. Застосування порошку кореня селери дозволить стабілізувати структуру напівфабрикату за можливого синергічного ефекту з ПАР, що є перспективою подальших досліджень.
Опис
Ключові слова
корінь селери, харчова цінність, харчова емульсія, напівфабрикат, celery root, nutritional value, food emulsion, semi-finished product, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Теоретичні аспекти створення поліфункціонального напівфабрикату / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш, Р. Ю. Дорошкевич // Multidisziplinäre Forschung: Perspektiven, Probleme und Muster der Sammlung wissenschaftlicher Arbeiten «ΛΌГOΣ» zu den Materialien der II internationalen wissenschaftlich-praktischen Konferenz, Wien, 26 November 2021. – Wien : List Verlag. in Ullstein Buchverlage GmbH & Europäische Wissenschaftsplattform ; Vinnytsia : Yevropeiska naukova platforma, 2021. – Band 2. – P. 24–25.