Вплив на сенсорні властивості кавових напоїв при внесенні солодових екстрактів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі розглянуто використання солодових екстрактів зі смажених видів солоду наближених за сенсорними властивостями для заміни кави. Солодові екстракти зі злакових культур досі залишаються об’єктом дослідження, як частковий або повноцінний замінник кави. В свою чергу, кавовий ринок потребує нових напоїв не тільки як заміну натуральній каві, а і як окремий вид продукції. The paper considers the use of malt extracts from roasted malts approximate in sensory properties to replace coffee. Malt extracts from cereals are still being studied as a partial or complete substitute for coffee. In turn, the coffee market needs new drinks not only as a replacement for natural coffee, but also as a separate product.

Опис

Ключові слова

кава, напої, солод, кофеїн, солодові екстракти, coffee, beverages, malt, caffeine, malt extracts, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Іванов, Є. І. Вплив на сенсорні властивості кавових напоїв при внесенні солодових екстрактів / Є. І. Іванов, В. В. Шутю к// Innovations and prospects of world science : 9th International scientific and practical conference, April 28-30, 2022. – Perfect Publishing, Vancouver, Canada. 2022. – P. 14–16