Удосконалення технології основних страв та особливостей їх подачі в ресторані першого класу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

хумус, основні страви, ресторан-гриль, технологія, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Вишняк, М. О. Удосконалення технології основних страв та особливостей їх подачі в ресторані першого класу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Максим Олегович Вишняк ; наук. керівник Олег Володимирович Кузьмін. – Київ, 2023. – 110 с.