Розширення асортименту напоїв для спеціалізованого бару

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

спеціалізований бар, організаційна структура, кафе кондитерська, технологія, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Бичок, О. А. Розширення асортименту напоїв для спеціалізованого бару : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Анатоліївна Бичок ; наук. керівник Олег Володимирович Кузьмін. – Київ, 2023. – 124 с.