Впровадження страв із порційних м’ясних напівфабрикатів з використанням технології sous vide в ресторані з італійською кухнею
Вантажиться...
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
заклад ресторанного господарства, організаційна структура, технології sous vide, порційні м’ясні напівфабрикати, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Жукевич, А. Р. Впровадження страв із порційних м’ясних напівфабрикатів з використанням технології sous vide в ресторані з італійською кухнею : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Русланівна Жукевич ; наук. керівник Ірина Миколаївна Силка. – Київ, 2023. – 118 с.