Впровадження страв із порційних м’ясних напівфабрикатів з використанням технології sous vide в ресторані з італійською кухнею

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

заклад ресторанного господарства, організаційна структура, технології sous vide, порційні м’ясні напівфабрикати, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Жукевич, А. Р. Впровадження страв із порційних м’ясних напівфабрикатів з використанням технології sous vide в ресторані з італійською кухнею : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Русланівна Жукевич ; наук. керівник Ірина Миколаївна Силка. – Київ, 2023. – 118 с.