Розроблення технології приготування холодних напоїв для молодіжного кафе
Вантажиться...
Дата
2023
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
заклад ресторанного господарства, організаційна структура, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Прищепчук, А. О. Розроблення технології приготування холодних напоїв для молодіжного кафе : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Альона Олександрівна Прищепчук ; наук. керівник Наталія Миколаївна Стукальська. – Київ, 2023. – 114 с.