Розроблення технології приготування холодних напоїв для молодіжного кафе

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

заклад ресторанного господарства, організаційна структура, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Прищепчук, А. О. Розроблення технології приготування холодних напоїв для молодіжного кафе : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Альона Олександрівна Прищепчук ; наук. керівник Наталія Миколаївна Стукальська. – Київ, 2023. – 114 с.