Розширення асортименту солодких страв в меню ресторану першого класу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

самбук, мус, ГФС-42, кизил, слива, журавлина, технологія, виробнича програма, холодний цех, гарячий цех, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Чайка, О. Я. Розширення асортименту солодких страв в меню ресторану першого класу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олеся Ярославівна Чайка ; наук. керівник Володимир Вікторович Польовик. – Київ, 2023. – 107 с.