Розширення асортименту солодких страв в меню ресторану першого класу
Вантажиться...
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
самбук, мус, ГФС-42, кизил, слива, журавлина, технологія, виробнича програма, холодний цех, гарячий цех, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Чайка, О. Я. Розширення асортименту солодких страв в меню ресторану першого класу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олеся Ярославівна Чайка ; наук. керівник Володимир Вікторович Польовик. – Київ, 2023. – 107 с.