Удосконалення технології напівфабрикатів з прісного тіста для кафе з розширеним асортиментом борошняних страв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ресторанний заклад, організаційна структура, виробництво, страви з локшини, технології, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Юркевич, А. В. Удосконалення технології напівфабрикатів з прісного тіста для кафе з розширеним асортиментом борошняних страв : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Володимирівна Юркевич ; наук. керівник Людмила Григорівна Дейниченко. – Київ, 2023. – 120 с.