Удосконалення технології напівфабрикатів з прісного тіста для кафе з розширеним асортиментом борошняних страв
Вантажиться...
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
ресторанний заклад, організаційна структура, виробництво, страви з локшини, технології, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Юркевич, А. В. Удосконалення технології напівфабрикатів з прісного тіста для кафе з розширеним асортиментом борошняних страв : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Володимирівна Юркевич ; наук. керівник Людмила Григорівна Дейниченко. – Київ, 2023. – 120 с.