Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3965
Title: Нові технології в зберіганні фасованої продукції
Authors: Ковальов, Олександр Іванович
Пітра, Михайло Михайлович
Куштан, В. П.
Keywords: асептична упаковка
автоматичні лінії фасування
способи збереження продукції
фасувальна головка
система ОНМІСО –Італія
aseptic packing
automatic lines of the packaging
ways of the conservation to product
packaging head
system ONMISO - an Italy
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Issue Date: 2006
Citation: Пітра, М. М. Нові технології в зберіганні фасованої продукції / М. М. Пітра, О. І. Ковальов, В. П. Куштан // Упаковка. - 2006. - № 2. - С. 30-33.
Abstract: Розглянуто обладнання для створення асептичної упаковки великої місткості. Використання описаної технології і обладнання дозволяє підприємствам консервної промисловості вирішити проблему з сировиною у міжсезонному періоді.
Considered equipment for making the aseptic soft packing to big capacity. Introduction given technologists and equipment will allow the enterprise a tin to industry to solve a problem with raw material at period between harvest.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3965
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34.pdf540,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.