Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/405
Title: Использование гречневой муки в производстве безглютенового хлеба
Authors: Грищенко, Анна Николаевна
Михоник, Лариса Анатольевна
Дробот, Вера Ивановна
Keywords: безглютеновый хлеб
гречневая мука
целиакия
gluten-free bread
buckwheat flour
coeliac disease
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2011
Citation: Грищенко, А. Н. Использование гречневой муки в производстве безглютенового хлеба / А. Н. Грищенко, Л. А. Михоник, В. И. Дробот // Хранение и переработка зерна. – 2011. – № 4. – С. 61–62.
Abstract: Исследовано влияние гречневой муки на показатели качества безглютенового хлеба.
Influence of a buckwheat flour on quality indicators gluten-free bread is investigated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/405
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ganigmvpbh.pdf213,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.