Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/405
Title: | Использование гречневой муки в производстве безглютенового хлеба |
Authors: | Грищенко, Анна Николаевна Михоник, Лариса Анатольевна Дробот, Вера Ивановна |
Keywords: | безглютеновый хлеб гречневая мука целиакия gluten-free bread buckwheat flour coeliac disease кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів |
Issue Date: | 2011 |
Citation: | Грищенко, А. Н. Использование гречневой муки в производстве безглютенового хлеба / А. Н. Грищенко, Л. А. Михоник, В. И. Дробот // Хранение и переработка зерна. – 2011. – № 4. – С. 61–62. |
Abstract: | Исследовано влияние гречневой муки на показатели качества безглютенового хлеба. Influence of a buckwheat flour on quality indicators gluten-free bread is investigated. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/405 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ganigmvpbh.pdf | 213,72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.