Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/406
Title: | Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба |
Authors: | Дробот, Віра Іванівна Михонік, Лариса Анатоліївна Грищенко, Анна Миколаївна |
Keywords: | фенілкетонурія phenylketonuria кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів крохмаль камедь гуару камедь ксантану starch guar gum xanthane gum |
Issue Date: | 2010 |
Citation: | Дробот В. І. Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба / В. І. Дробот, А. М. Грищенко, Л. А. Михонік // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – № 6 (67). – С. 20–22. |
Abstract: | Досліджено особливості виготовлення безбілкового хліба з крохмалю. Features of manufacture exalbuminous bread from starch are investigated. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/406 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
gamotpvbh.pdf | 222,22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.