Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/406
Title: Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба
Authors: Дробот, Віра Іванівна
Михонік, Лариса Анатоліївна
Грищенко, Анна Миколаївна
Keywords: фенілкетонурія
phenylketonuria
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
крохмаль
камедь гуару
камедь ксантану
starch
guar gum
xanthane gum
Issue Date: 2010
Citation: Дробот В. І. Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба / В. І. Дробот, А. М. Грищенко, Л. А. Михонік // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – № 6 (67). – С. 20–22.
Abstract: Досліджено особливості виготовлення безбілкового хліба з крохмалю.
Features of manufacture exalbuminous bread from starch are investigated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/406
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
gamotpvbh.pdf222,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.