Впровадження переробки перо-пухової сировини на птахокомбінаті потужністю 17,2 т м'яса птиці за зміну

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

птах, перо-пухова сировина, перо, пух, технологічна схема, bird, feather-down raw materials, feather, down, technological scheme, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Князько, А. С. Впровадження переробки перо-пухової сировини на птахокомбінаті потужністю 17,2 т м'яса птиці за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Князько Анна Сергіївна ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2023. – 89 с.