Впровадження переробки перо-пухової сировини на птахокомбінаті потужністю 17,2 т м'яса птиці за зміну
Вантажиться...
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
птах, перо-пухова сировина, перо, пух, технологічна схема, bird, feather-down raw materials, feather, down, technological scheme, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Князько, А. С. Впровадження переробки перо-пухової сировини на птахокомбінаті потужністю 17,2 т м'яса птиці за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Князько Анна Сергіївна ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2023. – 89 с.