Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на життєдіяльність дріжджової мікрофлори тіста та якість хліба.
In paper presents researching glucose-fructose syrup and maltose treacle influence to activity of yeast microorganisms in dough and bread quality.

Опис

Ключові слова

цукор, глюкозно-фруктозний сироп, мальтозна патока, бродіння, тісто, об’єм хліба, sugar, glucose-fructose syrup, maltose treacle, fermentation, dough, bread volume, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дробот, В. І. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко // Зернові продукти і комбікорми. - 2008. - № 2. - С. 24-27.

Зібрання