Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6024
Title: Перетворення білкових речовин в процесі екструзійної обробки
Authors: Ковбаса, Володимир Миколайович
Миронова, Наталія Геннадіївна
Ковальов, Олександр Володимирович
Гайдук, В. В.
Терлецька, Віта Альбертівна
Дячук, Олександра Володимирівна
Keywords: білок
екструзія
склад
кількість
амінокислоти
protein
extrusion
composition
quantity
amino acids
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 1996
Citation: Перетворення білкових речовин в процесі екструзійної обробки / В. М. Ковбаса, Н. Г. Миронова, О. В. Ковальов, В. В. Гайдук, В. А. Терлецька, О. В. Дячук : УкрІНТЕІ. - 1996. - 20 с.
Abstract: У роботі розглянуто зміни білкових речовин сировини в процесі екструзійної обробки. Показана можливість одержання продуктів з високими органолептичними та харчовими властивостями. In this paper we consider the changes of protein substances of raw materials in the process of extrusion processing. The possibility of obtaining products with high organoleptic and nutritional properties.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6024
Appears in Collections:Оглядово-аналітична документація

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kvmpbrvpeo.pdf3,07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.