Морозиво підвищеної харчової цінності

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто питання комплексного збагачення глазурованого морозива на органічні сполуки йоду та заліза, розроблено рецептурний склад і схеми виробництва морозива з добавками еламіну та шоколадної глазурі, що містить гемове залізо, як оздоблювального напівфабрикату. The question of the complex enriching of the glazed ice-cream is considered on the organic compounds of iodine and iron, compounding composition and charts of production of ice-cream with additions of elamin and couverture which contains gemove iron is developed, as to the intermediate product.

Опис

Ключові слова

морозиво, еламін, шоколадна глазур, гемове залізо, ice-cream, elamin, chocolate glaze, gemove iron, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Гавриш, А. В. Морозиво підвищеної харчової цінності / А. В. Гавриш, О. Є. Шевченко, О. В. Нєміріч // Молочное дело. – 2012. – № 11-12. – С. 12-14.

Зібрання