Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7148
Title: | Молочно-білкові пасти |
Other Titles: | Milk-protein feed |
Authors: | Онопрійчук, Олена Олександрівна Поліщук, Галина Євгеніївна Грек, Олена Вікторівна |
Keywords: | харчові волокна dietary fiber сиркові пасти cheese pasta сир кисломолочний cottage cheese білковий продукт protein product рослинна сировина plantstuff біологічна цінність biological value кафедра технології молока і молочних продуктів |
Issue Date: | 2007 |
Citation: | Онопрійчук, О. О. Молочно-білкові пасти / О. О. Онопрійчук, Г. Є. Поліщук, О. В. Грек // Харчова і переробна промисловість. – 2007. – № 4. – С. 28-29. |
Series/Report no.: | Харчова і переробна промисловість;Квітень, 2007 р. |
Abstract: | Використання рослинної сировини, а саме висівок пшеничних харчових, клітковини харчової, шроту гарбузового та продуктів лікувально-профілактичного призначення на основі пророщених злаків "Прозер", підвищує харчову й біологічну цінність комбінованих молочних продуктів та стійкість їх до зберігання. Комбінування сировини тваринного й рослинного походження сприяє зменшенню собівартості повноцінних харчових продуктів та збільшенню їх виходу. Plant material usage, wheat bran food, fiber, food, pumpkin seed meal and health care products based on destination germinated cereal "Prozer" to be more specific, increases nutritive and biological value of combined dairy products and their storage resistance. Combining raw animal and vegetable origin reduces the cost of full food and increases their output. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7148 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Untitled.FR10.pdf | 2,94 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.