Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7148
Title: Молочно-білкові пасти
Other Titles: Milk-protein feed
Authors: Онопрійчук, Олена Олександрівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Грек, Олена Вікторівна
Keywords: харчові волокна
dietary fiber
сиркові пасти
cheese pasta
сир кисломолочний
cottage cheese
білковий продукт
protein product
рослинна сировина
plantstuff
біологічна цінність
biological value
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2007
Citation: Онопрійчук, О. О. Молочно-білкові пасти / О. О. Онопрійчук, Г. Є. Поліщук, О. В. Грек // Харчова і переробна промисловість. – 2007. – № 4. – С. 28-29.
Series/Report no.: Харчова і переробна промисловість;Квітень, 2007 р.
Abstract: Використання рослинної сировини, а саме висівок пшеничних харчових, клітковини харчової, шроту гарбузового та продуктів лікувально-профілактичного призначення на основі пророщених злаків "Прозер", підвищує харчову й біологічну цінність комбінованих молочних продуктів та стійкість їх до зберігання. Комбінування сировини тваринного й рослинного походження сприяє зменшенню собівартості повноцінних харчових продуктів та збільшенню їх виходу. Plant material usage, wheat bran food, fiber, food, pumpkin seed meal and health care products based on destination germinated cereal "Prozer" to be more specific, increases nutritive and biological value of combined dairy products and their storage resistance. Combining raw animal and vegetable origin reduces the cost of full food and increases their output.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7148
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Untitled.FR10.pdf2,94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.