Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7528
Title: Дія ультразвукової кавітації та НВЧ випромінювання на мікроорганізми морквяного соку
Authors: Жеплінська, Марія Михайлівна
Зоткіна, Лариса Василівна
Носенко, Володимир Єрофійович
Матко, Світлана Василівна
Keywords: гетерогенні системи
ультразвук
кавітація
мікроорганізми
heterogeneous systems
ultrasound
cavitation
microorganisms
кафедра фізики
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра технології консервування
Issue Date: 2004
Citation: Дія ультразвукової кавітації та НВЧ випромінювання на мікроорганізми морквяного соку / М. М. Жеплінська, Л. В. Зоткіна, В. Є. Носенко, С. В. Матко // Харчова промисловість. – 2004. - № 3. – С. 100-103.
Abstract: Вивчено можливість підвищення якості непастеризованого морквяного соку фізичними діями, в першу чергу за допомогою ультразвукової кавітації і СВЧ випромінювання. Встановлено, що під впливом ультразвуку при деяких режимах обробки соку в ньому різко зменшується кількість мікроорганізмів.
The opportunity to improve the quality of nonpasteurization carrot juice with a help of physical activities, especially with the help of ultrasonic cavitation and microwave radiation was researched. It was found that under the influence of ultrasound for certain modes of processing juice in it the amount of microorganisms sharply decreases.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7528
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
St_5.pdf713,59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.