The perspective of inulin use in butter industry

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1997

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The purpose of the work is to study the expedience and perspectivity to use inulin in the production of butter and its analogues.Метою роботи є вивчення доцільності та перспективності використовувати інулін у виробництві вершкового масла та його аналогів.

Опис

Ключові слова

butter, inulin, functional food, вершкове масло, інулін, функціональні продукти, сливочное масло, инулин, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

The perspective of inulin use in butter industry/ T. Rashevska, I. Gulyy, L. Bobrovnikov, I. Grinenko // International Workshop on inulin as medicine & food ingredient. Book of Abstracts. - Kiev, 1997. - P. 31.