Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 225 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Вплив дієтичної добавки "Гемовітал" на реологічні властивості глазурі для кондитерських виробівМалафєєв, М. Т.; Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Гавриш, Андрій Володимирович
2012Спосіб виробництва фіто-олійного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 73847)Арсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Лявинець, Георгій Михайлович
2012Десерти з кисломолочного сиру підвищеної харчової цінностіЄвлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
2012Морозиво підвищеної харчової цінностіГавриш, Андрій Володимирович; Шевченко, Є.; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2017Інноваційний підхід до впровадження концепції «екологічний готель»Маселков, Артем Вікторович; Поясник, Оксана Юріївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Гавриш, Андрій Володимирович
2010Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату (Патент на корисну модель № 52057)Черевко, Олександр Іванович; Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Акмен, Вікторія Олександрівна; Шевченко, Юлія Вікторівна
2010Спосіб виробництва глазурі для кондитерських виробів (Патент на корисну модель № 51905)Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
2012Компетентнісний підхід та сучасні моделі навчання у вищих навчальних закладахНєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2012Дослідження якості сушеного м’ясного напівфабрикату під час зберіганняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Максименко, Анна Євгенівна
2012Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарстваРоглєв, Йосип Йосипович; Гавриш, Андрій Володимирович; Чагайда, Андрій Олегович; Доценко, Віктор Федорович