Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 2217 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Маффин - новый продукт кондитерских изделий на рынке УкраиныДорохович, Антонелла Николаевна; Лазоренко, Наталия Петровна
2010Дослідження комплексоутворення плюмбуму (II) з валіномКостенко, Єлизавета Євгеніївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Біла, Галина Миколаївна; Зінченко, Інна Миколаївна; Боднар, А. В.; Шкіль, О. В.
2007Вплив ферментативно-активного соєвого борошна на технологічний процес і якість хліба з борошна „Здоров’я”Дробот, Віра Іванівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Грищенко, Анна Миколаївна
2008Споживчі властивості хлібобулочних виробів з борошна високого виходуДробот, Віра Іванівна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2010Эффективное использование хлебопекарной муки в макаронном производствеЮрчак, Вера Гавриловна
2003Прискорена технологія виготовлення хліба з тритікалевого борошнаФедорова, Тетяна Олексіївна; Дробот, Віра Іванівна
2006Хімічний склад і хлібопекарські властивості борошна „Здоров’я”Дробот, Віра Іванівна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2008Вплив хмелю на активність мікрофлори хлібаРак, Валентина Петрівна; Ганжа, Марина Іванівна; Ірха, Юлія Олександрівна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Юрчак, Віра Гаврилівна
2008Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тістаБондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна
2008Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тістаДробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна