Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Search
Search:
All of DSpace
Автореферати
Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Конференції НУХТ
Монографії, підручники, навчальні посібники
Мультимедійні видання
Навчально-методичні матеріали
Наукові видання НУХТ
Науково-технічна бібліотека
Неопубліковані видання
Нормативно-технічна документація
Патенти, авторські свідоцтва
Статті
Тези доповідей, матеріали конференцій
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 50 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
...
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Спосіб виробництва морозива ацидофільного збагаченого (патент на корисну модель №148579)
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Басс, Оксана Олександрівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Іващенко, Ольга Миколаївна
2020
Сучасний стан і перспективи розвитку ринку органічної продукції в Україні та світі
Власенко, Ірина Георгіївна
;
Семко, Тетяна Василівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Борова, Марина Павлівна
2020
Склад кефіру, збагаченого білком (Патент на корисну модель № 139544)
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Устименко, Ігор Миколайович
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Костенко, Олена Валентинівна
2020
Спосіб виробництва запіканки овочевої (Патент на корисну модель № 139462)
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Михалевич, Артур Петрович
2020
Порівняльний аналіз умов активації функціонально-технологічних властивостей овочевої сировини для застосування у складі морозива
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
2020
Наукове обгрунтування доцільності застосування борошна зі спельти у складі молочних продуктів десертного призначення
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Борова, Марина Павлівна
;
Михалевич, Артур Петрович
2020
Продукти переробки сироватки як рецептурні компоненти у складі морозива
Басс, Оксана Олександрівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
2020
Спосіб виробництва суфле молочно-рослинного (Патент на корисну модель № 139505)
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Михалевич, Артур Петрович
2020
Плодово-овочеві соки як перспективні поліфункціональні інгредієнти для виробництва морозива
Паньковець, Тетяна Миколаївна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
2020
Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Філоненко, Михайло Ігорович
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
Discover
Author
25
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
23
Сапіга, Вікторія Ярославівна
22
Михалевич, Артур Петрович
11
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'...
8
Басс, Оксана Олександрівна
4
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннаді...
4
Костенко, Олена Валентинівна
4
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
4
Іващенко, Ольга Миколаївна
3
Борова, Марина Павлівна
.
next >
Subject
50
кафедра технології молока і молоч...
19
морозиво
13
ice cream
10
whey protein concentrate
10
концентрат сироваткових білків
6
vegetable filler
6
овочевий наповнювач
4
souffle
4
кафедра технології м’яса і м’ясни...
4
суфле
.
next >
Date issued
28
2020
22
2021
Has File(s)
50
true