Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 50 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Спосіб виробництва морозива ацидофільного збагаченого (патент на корисну модель №148579)Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Михалевич, Артур Петрович; Басс, Оксана Олександрівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Іващенко, Ольга Миколаївна
2020Сучасний стан і перспективи розвитку ринку органічної продукції в Україні та світіВласенко, Ірина Георгіївна; Семко, Тетяна Василівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Борова, Марина Павлівна
2020Склад кефіру, збагаченого білком (Патент на корисну модель № 139544)Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Устименко, Ігор Миколайович; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Костенко, Олена Валентинівна
2020Спосіб виробництва запіканки овочевої (Патент на корисну модель № 139462)Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович
2020Порівняльний аналіз умов активації функціонально-технологічних властивостей овочевої сировини для застосування у складі морозиваПоліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
2020Наукове обгрунтування доцільності застосування борошна зі спельти у складі молочних продуктів десертного призначенняПоліщук, Галина Євгеніївна; Борова, Марина Павлівна; Михалевич, Артур Петрович
2020Продукти переробки сироватки як рецептурні компоненти у складі морозиваБасс, Оксана Олександрівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2020Спосіб виробництва суфле молочно-рослинного (Патент на корисну модель № 139505)Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович
2020Плодово-овочеві соки як перспективні поліфункціональні інгредієнти для виробництва морозиваПаньковець, Тетяна Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2020Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системахШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Філоненко, Михайло Ігорович; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна