Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 44 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Виробництво функціональних харчових продуктів - сучасний напрям інноваційного розвитку підприємств харчової промисловостіСтеценко, Наталія Олександрівна; Іноземцева, Кристина Вячеславівна
2020Використання рослинної сировини для збагачення кисломолочних сирів антиоксидантної діїГойко, Ірина Юріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2020Удосконалення способу виробництва квасу з антиоксидантними властивостями, збагаченого порошком дигідрокверцетину та сиропом обліпихиГладишева, Олександра Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2020Дослідження змін біохімічного складу плодів абрикосу, призначених для виробництва замороженого десерту оздоровчого призначенняГедзюк, Вікторія Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2020Обґрунтування складу кисломолочного напою для харчування спортсменівСтеценко, Наталія Олександрівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна
2020Основні характеристики харчових продуктів для спецконтингентівСімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна
2020Дослідження біохімічного складу та показників безпеки цитрусових плодів, призначених для збагачення сиркових виробівІноземцева, Кристина Вячеславівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2020Обґрунтування складу сиркового десерту з підвищеним вмістом білкуТкаченко, Анастасія Андріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2020Синбіотичні кисломолочні продукти – необхідна складова здорового харчування сучасної людиниЛешковят, Ольга Василівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2020Біоактивоване насіння льону у технологіях хлібобулочних та кондитерських виробів функціонального призначенняКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна