Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Search
Search:
All of DSpace
Автореферати
Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Конференції НУХТ
Монографії, підручники, навчальні посібники
Мультимедійні видання
Навчально-методичні матеріали
Наукові видання НУХТ
Науково-технічна бібліотека
Неопубліковані видання
Нормативно-технічна документація
Патенти, авторські свідоцтва
Статті
Тези доповідей, матеріали конференцій
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 44 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
...
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Виробництво функціональних харчових продуктів - сучасний напрям інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Іноземцева, Кристина Вячеславівна
2020
Використання рослинної сировини для збагачення кисломолочних сирів антиоксидантної дії
Гойко, Ірина Юріївна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2020
Удосконалення способу виробництва квасу з антиоксидантними властивостями, збагаченого порошком дигідрокверцетину та сиропом обліпихи
Гладишева, Олександра Олександрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2020
Дослідження змін біохімічного складу плодів абрикосу, призначених для виробництва замороженого десерту оздоровчого призначення
Гедзюк, Вікторія Олександрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2020
Обґрунтування складу кисломолочного напою для харчування спортсменів
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Сімахіна, Галина Олександрівна
;
Гойко, Ірина Юріївна
2020
Основні характеристики харчових продуктів для спецконтингентів
Сімахіна, Галина Олександрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Науменко, Наталія Валентинівна
2020
Дослідження біохімічного складу та показників безпеки цитрусових плодів, призначених для збагачення сиркових виробів
Іноземцева, Кристина Вячеславівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2020
Обґрунтування складу сиркового десерту з підвищеним вмістом білку
Ткаченко, Анастасія Андріївна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2020
Синбіотичні кисломолочні продукти – необхідна складова здорового харчування сучасної людини
Лешковят, Ольга Василівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2020
Біоактивоване насіння льону у технологіях хлібобулочних та кондитерських виробів функціонального призначення
Краєвська, Світлана Петрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
Discover
Author
9
Гойко, Ірина Юріївна
5
Краєвська, Світлана Петрівна
5
Сімахіна, Галина Олександрівна
4
Галушко, Марія Валеріївна
4
Чемелєва, Юлія Михайлівна
3
Лешковят, Ольга Василівна
3
Іноземцева, Кристина Вячеславівна
2
Вінярська, Владислава Валеріївна
2
Скидан, Єлизавета Анатоліївна
1
Вінярська, Владислава Вікторівна
.
next >
Subject
44
кафедра технології оздоровчих про...
18
функціональний харчовий продукт
12
functional food product
10
оздоровчий харчовий продукт
9
flax seeds
9
functional food
9
насіння льону
7
enrichment
7
health food
6
biochemical composition
.
next >
Date issued
24
2020
20
2021
Has File(s)
44
true