Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 196 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Перспективи виробництва вишнево-бурякового пюре напівфабрикату для закладів ресторанного господарстваУщаповський, Артем Олегович
2021Впровадження індивідуального харчування в підприємствах гостинностіТерида, Юлія Романівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна
2021Використання батату при виробництві самбуків в закладах ресторанного господарстваКобелянська, Єлизавета Богданівна; Бортнічук, Олег Вікторович; Ковтун, Аліна Володимирівна
2021Біоніка як еволюційний прорив архітектури та дизайну в готельних підприємствахКобелянська, Єлизавета Богданівна; Бортнічук, Олег Вікторович; Ковтун, Аліна Володимирівна
2021Застосування порошку чаю матча в виробництві екструзійних продуктівСемченко, Ярослава Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Ковтун, Аліна Володимирівна
2021Доцільність впровадження штучного інтелекту та інтерактивних технологій в підприємства гостинностіКобелянська, Єлизавета Богданівна; Бортнічук, Олег Вікторович; Ковтун, Аліна Володимирівна
2020Оцінка ефективності консолідації капіталу в готельному бізнесі.Нікітіна, Тетяна Андріївна; Богуславський, Олександр Володимирович
2021Effectof the concentration of dry matter in wort on the characteristics of osmophilic alcoholic races of yeast.Kovalchuk, Svitlana; Mudrak, Tatiana
2021Сучасні напрямки розвитку курортного готелюКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Ущаповський, Артем Олегович; Боброва, Ярослава Олегівна
2021Шляхи покращення надання побутових послуг в готелях ділового призначенняУщаповський, Артем Олегович