Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Search
Search:
All of DSpace
Автореферати
Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Конференції НУХТ
Монографії, підручники, навчальні посібники
Мультимедійні видання
Навчально-методичні матеріали
Наукові видання НУХТ
Науково-технічна бібліотека
Неопубліковані видання
Нормативно-технічна документація
Патенти, авторські свідоцтва
Статті
Тези доповідей, матеріали конференцій
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 185 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
...
19
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи менеджменту якості виробництва сиру кисломолочного з додаванням маслин за стандартом ISO 9001:2018
Довгоп’ятий, Віталій Анатолійович
2021
Розроблення системи управління безпечністю виробництва фундуку смаженого в цукрі за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019 на ТОВ «Натуральні продукти»
Бондур, Юлія Олександрівна
2021
Розроблення заходів удосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру БріТМ «Добряна» на філії «Менський сир» підприємства «Мілкіленд-Україна» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007
Шиганова, Олександра Юріївна
2020
Удосконалення системи управління безпечністю булочки «Шкільної» для оператора ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод»
Харченко, Оксана Володимирівна
2020
Встановлення локальних швидкостей пульсуючих потоків при віброекстрагуванні
Зав'ялов, Володимир Леонідович
;
Мисюра, Тарас Григорович
;
Попова, Наталія Вікторівна
;
Запорожець, Юлія Владиславівна
;
Чорний, Валентин Миколайович
2021
Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру кисломолочного ТМ «Волошкове поле» на ПрАТ «Юрія» відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019
Павловська, Вікторія Геннадіївна
2021
Розроблення документації системи управління безпечністю BRC для виробництва олії соняшникової нерафінованої ароматизованої з додаванням дольок лимону
Михайленко, Олександра Олегівна
2021
Розроблення системи управління безпечністю виробництва дисперсного безалкогольного напою з сочевиці за стандартом IFS Food
Сироватко, Юлія Миколаївна
2021
Розроблення документації за стандартом IFS Food для виробництва йогурту питного 2,5% з наповнювачем кавун
Іпполітова, Ірина Ігорівна
2021
Удосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту з полуничним наповнювачем на ДП «ЧАЙКА» відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019
Юрасова, Валентина Миколаївна
Discover
Author
17
Мисюра, Тарас Григорович
17
Попова, Наталія Вікторівна
13
Зав'ялов, Володимир Леонідович
13
Чорний, Валентин Миколайович
10
Петруша, Оксана Олександрівна
10
Чорна, Анастасія Іванівна
6
Божко, Анастасія Юріївна
5
Мельник, Оксана Петрівна
4
Дричик, Марія Юріївна
4
Казимірчик, Наталія Миколаївна
.
next >
Subject
30
система НАССР
24
система управління безпечністю
23
програми-передумови
22
кафедра процесів і апаратів харчо...
19
оператор ринку
18
органолептичні показники
17
фізико-хімічні показники
14
НАССР
11
виробництво
10
план НАССР
.
next >
Date issued
100
2021
85
2020
Has File(s)
185
true