Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 179 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи менеджменту якості виробництва сиру кисломолочного з додаванням маслин за стандартом ISO 9001:2018Довгоп’ятий, Віталій Анатолійович
2021Розроблення системи управління безпечністю виробництва фундуку смаженого в цукрі за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019 на ТОВ «Натуральні продукти»Бондур, Юлія Олександрівна
2021Розроблення заходів удосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру БріТМ «Добряна» на філії «Менський сир» підприємства «Мілкіленд-Україна» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007Шиганова, Олександра Юріївна
2020Удосконалення системи управління безпечністю булочки «Шкільної» для оператора ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод»Харченко, Оксана Володимирівна
2020Встановлення локальних швидкостей пульсуючих потоків при віброекстрагуванніЗав'ялов, Володимир Леонідович; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна; Запорожець, Юлія Владиславівна; Чорний, Валентин Миколайович
2021Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру кисломолочного ТМ «Волошкове поле» на ПрАТ «Юрія» відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019Павловська, Вікторія Геннадіївна
2021Розроблення документації системи управління безпечністю BRC для виробництва олії соняшникової нерафінованої ароматизованої з додаванням дольок лимонуМихайленко, Олександра Олегівна
2021Розроблення системи управління безпечністю виробництва дисперсного безалкогольного напою з сочевиці за стандартом IFS FoodСироватко, Юлія Миколаївна
2021Розроблення документації за стандартом IFS Food для виробництва йогурту питного 2,5% з наповнювачем кавунІпполітова, Ірина Ігорівна
2021Удосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту з полуничним наповнювачем на ДП «ЧАЙКА» відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019Юрасова, Валентина Миколаївна