Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Search
Search:
All of DSpace
Автореферати
Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Конференції НУХТ
Монографії, підручники, навчальні посібники
Мультимедійні видання
Навчально-методичні матеріали
Наукові видання НУХТ
Науково-технічна бібліотека
Неопубліковані видання
Нормативно-технічна документація
Патенти, авторські свідоцтва
Статті
Тези доповідей, матеріали конференцій
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Original Bundle Filenames
Original Bundle Descriptions
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 257 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
...
26
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Кава як джерело біологічно активних компонентів та цінний інгредієнт для створення продуктів оздоровчого спрямування
Громик, Тетяна
;
Ясінська, Ірина Леонідівна
2021
Використання біоактивованого нуту для збагачення м'ясо-рослинних консервів
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Соколова, Ольга Миколаївна
2020
Розроблення функціонального кисломолочного напою антиоксидантної дії
Гойко, Ірина Юріївна
2020-10
Методологія підготовки фахівців для індустрії здорового харчування в Україні
Сімахіна, Галина Олександрівна
;
Науменко, Наталія Валентинівна
2021
Дослідження фізико-хімічних властивостей пюре батату
Мартинюк, Вероніка Іванівна
;
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2021-04
Antioxidant effectiveness of plant cultures
Simahina, Galina
;
Naumenko, Nataliia
2021
Використання нетрадиційної рослинної сировини у технологіях виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2020
Перспективи використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у якості добавок антиоксидантної дії
Ясінська, Ірина Леонідівна
2020
Проблеми контролю мікробіологічної безпечності пророщеної сировини
Ясінська, Ірина Леонідівна
;
Іванова, Вікторія Джанівна
2020
Організація та контроль безпечності виробництва пророщеної продукції
Ясінська, Ірина Леонідівна
Discover
Author
44
Стеценко, Наталія Олександрівна
31
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
28
Гойко, Ірина Юріївна
25
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
25
Сімахіна, Галина Олександрівна
22
Камінська (Халапсіна), Світлана В...
15
Ясінська, Ірина Леонідівна
10
Науменко, Наталія Валентинівна
5
Галушко, Марія Валеріївна
5
Дячук, Олена Дмитрівна
.
next >
Subject
48
оздоровчі продукти
22
йогурт
21
функціональний харчовий продукт
21
функціональні інгредієнти
19
оздоровче харчування
18
функціональні продукти
18
харчова цінність
16
berries
16
nutritional value
16
ягоди
.
next >
Date issued
141
2021
116
2020
Has File(s)
257
true