Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 257 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Кава як джерело біологічно активних компонентів та цінний інгредієнт для створення продуктів оздоровчого спрямуванняГромик, Тетяна; Ясінська, Ірина Леонідівна
2021Використання біоактивованого нуту для збагачення м'ясо-рослинних консервівБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Соколова, Ольга Миколаївна
2020Розроблення функціонального кисломолочного напою антиоксидантної діїГойко, Ірина Юріївна
2020-10Методологія підготовки фахівців для індустрії здорового харчування в УкраїніСімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна
2021Дослідження фізико-хімічних властивостей пюре бататуМартинюк, Вероніка Іванівна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2021-04Antioxidant effectiveness of plant culturesSimahina, Galina; Naumenko, Nataliia
2021Використання нетрадиційної рослинної сировини у технологіях виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначенняБашта (Шеремет), Алла Олексіївна
2020Перспективи використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у якості добавок антиоксидантної діїЯсінська, Ірина Леонідівна
2020Проблеми контролю мікробіологічної безпечності пророщеної сировиниЯсінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
2020Організація та контроль безпечності виробництва пророщеної продукціїЯсінська, Ірина Леонідівна