Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 269 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Використання батату при виробництві самбуків в закладах ресторанного господарстваКобелянська, Єлизавета Богданівна; Бортнічук, Олег Вікторович; Ковтун, Аліна Володимирівна
2021Застосування порошку чаю матча в виробництві екструзійних продуктівСемченко, Ярослава Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Ковтун, Аліна Володимирівна
2021Розроблення технології хліба з пшенично-соргової борошняної суміші з впровадженням виробу в проекті хлібозаводу в м. ПолтаваРенкас, Оксана Ігорівна
2021Удосконалення технології неглазурованих молочних цукерок зниженої калорійності з її впровадженням на кондитерському підприємстві в м. ІчняОпалінська, Лілія Олександрівна
2021Дослідження можливості використання порошку м’яти перцевої у виробництві начинок для вафельМахинько, Людмила Василівна; Писаренко, Юлія Олександрівна; Чумак, Анастасія Юріївна
2021Вимірювально-розрахунковий метод визначення об’єму формового хлібаБережна, Катерина Ігорівна; Наумова, Аліна Сергіївна
2020Проект технічного переоснащення цукеркового цеху ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика» з впровадженням нового обладнання для підвищення ефективності виробництваЦарук, Вікторія Вікторівна
2020Проект технічного переоснащення ТОВ «Перший столичний хлібозавод» з удосконаленням процесів приготування і розроблення тіста та впровадженням нового асортиментуХаритончук, Оксана Вікторівна
2020Проект хлібозаводу з впровадженням сучасних технологій виготовлення оздоровчих хлібобулочних виробів у с.м.т. Баришівка, Київської областіХоменко, Ольга Михайлівна
2020Проект хлібозаводу в м. Мукачево Закарпатської області з впровадженням лінії по виробництву баранокХоптинська, Сніжана Броніславівна