Формування галузевої стратегії - Шеремет, Олег Олексійович (My University, 2022)
Розглянуто процес формування галузевої стратегії. Сучасний розвиток харчової промисловості здійснюється під впливом транснаціональних, геополітичних і внутрішніх викликів, зростання відкритості національного макроекономічного середовища країни спонукає до стратегічних змін у підходах до розвитку сегментних складових галузі з урахуванням системного та комплексного підходу на основі концентрації відповідного ресурсного забезпечення.

The process of forming an industry strategy is considered. The modern development of the food industry is carried out under the influence of transnational, geopolitical and internal challenges, the growing openness of the country's national macroeconomic environment prompts strategic changes in approaches to the development of segmental components of the industry, taking into account a systemic and complex approach based on the concentration of appropriate resource provision.
Keywords: стратегія; галузева; харчова промисловість; food industry; strategy; industrial; sectoral; кафедра економіки праці та менеджменту