Лінійно-бонусна схема винагороди за виконання бюджетних цілей організації - Семенишин, Р. М. (My University, 2013)
Зараз в Україні склалася така ситуація, що деякі з підприємств, які намагалися впровадити бюджетування, не змогли правильно цього зробити й відмовилися від подальших спроб. Now in Ukraine there is a situation that some companies are trying to implement a budgeting could not properly do so and refused further attempts.
Keywords: лінійно-бонусна схема винагороди; бюджетні цілі організації; продуктивність; linear bonus scheme rewards; budgetary objectives of the organization; productivity