Адаптаційні можливості організму. Функціональні резерви - Харченко, Віталій Геннадійович (My University, 2014)
Проведені дослідження адаптаційних можливостей, функціональних резервів організму людини та шляхів їх підвищення через заняття фізичною культурою та загартування. The carried out researches of adaptable possibilities, functional reserves of an organism of the person and ways of their increase through physical training and hardening.
Keywords: функціональні резерви; aдаптаційні можливості; functional reserves; adaptive capabilities; кафедра фізичного виховання