Маркетинг - Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2010)
У конспекті висвітлено основні поняття, принципи та функції маркетингу. Розглянуто основні складові маркетингової діяльності підприємства. In outline covers basic concepts, principles and functions of marketing. The main components of the marketing activities of the company.
Keywords: маркетинг; маркетингове середовище; споживчі ринки; сегментування ринку; стратегічне маркетингове планування; товарна та цінова політика; збутова та комунікаційна політика; marketing; marketing environment; consumer markets; market segmentation; strategic marketing planning; and commodity pricing; marketing and communication policy; кафедра маркетингу