Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна2018-11-272018-11-272018Блощинська, О. О. Перспектива використання порошку матча в технології солодких страв та гарячих напоїв / О. Блощинська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018 р. – Ч.3. – С. 394.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28534Досліджено перспективи використання порошку матча в технології солодких страв та гарячих напоїв для закладів ресторанного господарства. The prospects of using the powder of the matcha in the technology of sweet dishes and hot drinks for the establishments of restaurant business are investigated.uk-UKсолодкі стравигарячі напоїматчатехнологіяsweet disheshot drinksmatchatechnologyкафедра готельно-ресторанної справиПерспектива використання порошку матча в технології солодких страв та гарячих напоївThesis