Критерії відбору текстів для навчання ознайомлювального читання англомовних газетних статей - Коломієць, Аліна Анатоліївна (My University, 2014)
Для ефективного навчання іноземної мови важливим є добір текстів для читання, який повинен здійснюватися на основі загальноприйнятих критеріїв. Choice of articles is very important for effective teaching of foreign language, it should correspond with generally accepted criteria.
Keywords: газетна стаття; newspaper article; ознайомлювальне читання; skimming reading; критерії відбору; selection criteria; кафедра іноземних мов професійного спрямування