Грек, Олена ВікторівнаТимчук, Алла ВікторівнаОвсієнко, Кіра ВолодимирівнаОнопрійчук, Олена Олександрівна2023-05-102023-05-102020Патент 122628 UA, МПК A23C 21/06 (2006.01) A23C 21/08 (2006.01) Спосіб виробництва сироваткового сиру / Грек О. В., Тимчук А. В., Овсієнко К. В., Онопрійчук О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № a 201904074 ; заявл. 17.04.2019 ; опубл 10.12.2020, Бюл. № 23, 2020 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40616Винахід стосується способу виробництва сироваткового сиру, що включає згущення, структуроутворення, перемішування та охолодження, фасування, витримку продукту, причому після згущення вводять, а після структуроутворення додають пажитник, який попередньо витримують у воді. The invention relates to the method of production of whey cheese, which includes thickening, structuring, mixing and cooling, packaging, aging of the product, and after thickening, fenugreek is added after thickening, and after structuring, fenugreek is added, which is pre-aged in water.otherсироватковий сирwhey cheeseформування структуриstructure formationпажитникfenugreekзгущенняcondensationмолочна сироваткаmilk wheyкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва сироваткового сиру (Патент на корисну модель № 122628)Technical Report