Кубрак, Тетяна ВікторівнаФролова, Наталія ЕпінетівнаПрибильський, Віталій Леонідович2016-06-102016-06-102006Аналіз та підбір методик визначення мінорних бар квасів для оцінки їх оздоровчої спрямованості / Т. В. Кубрак, Н. Е. Фролова, В. Л. Прибильский // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства : 72-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 17-18 квітня 2006 р. – К. : НУХТ, 2006. – Ч. 2. – С. 11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23520Квас як напій широкого вжитку здавна привертав увагу науковців як харчова основа для збагачення мінорними БАР з посиленням його позитивної функціональної дії на організм людини. Біоактивні речовини, утворені у процесі незавершеного спиртового та молочнокислого бродіння, можуть бути органічно поєднані з БАР екстрактів рослинної сировини. Kvass drink a consumer has long attracted the attention of scientists as a food base for the enrichment of minor BAR reinforce its positive functional effects on the human body. Bioactive substances formed during the incomplete alcoholic and lactic fermentation can be seamlessly combined with BAS extracts of plant materials.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствамагнітне полепивне суслосолодферментиmagnetic fieldbeer mashmaltenzymesАналіз та підбір методик визначення мінорних бар квасів для оцінки їх оздоровчої спрямованостіThesis