Заходи щодо запобігання аварійній ситуації на молокопереробному підприємстві - Рябоконь, Наталія Валеріївна; Слободян, Ольга Петрівна; Заєць, Віра Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна (My University, 2014)
У статті визначено вимоги до проектування та розміщення молоко-переробних підприємств. Наведено основні стадії розвитку, передумови й ознаки виникнення аварійних ситуацій на таких підприємствах. На прикладі молочноконсервного заводу розроблено графік безаварійної зупинки цеху з виробництва згущених молочних консервів.
Keywords: молокопереробне підприємство; цивільний захист; аварійна ситуація; молокоперерабатывающее предприятие; аварийная ситуация; гражданская защита; milk processing enterprises; civil protection; emergency; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу