Рябоконь, Наталія ВалеріївнаСлободян, Ольга ПетрівнаЗаєць, Віра АнатоліївнаПухляк, Анастасія Григорівна2015-02-272015-02-272014Заходи щодо запобігання аварійній ситуації на молокопереробному підприємстві / Н. В. Рябоконь, О. П. Слободян, В. А. Заєць, А. Г. Пухляк // Наукові праці НУХТ. – 2014. – Т. 20, № 5. – С. 125-132.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19582У статті визначено вимоги до проектування та розміщення молоко-переробних підприємств. Наведено основні стадії розвитку, передумови й ознаки виникнення аварійних ситуацій на таких підприємствах. На прикладі молочноконсервного заводу розроблено графік безаварійної зупинки цеху з виробництва згущених молочних консервів.uk-UKмолокопереробне підприємствоцивільний захиставарійна ситуаціямолокоперерабатывающее предприятиеаварийная ситуациягражданская защитаmilk processing enterprisescivil protectionemergencyкафедра екологічної безпеки та охорони працікафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуЗаходи щодо запобігання аварійній ситуації на молокопереробному підприємствіArticle