Шашло, Вероніка Сергіївна2021-09-232021-09-232021Шашло, В. С. Розроблення рецептурного складу цукрового печива з застосуванням порошку моркви та фруктози та впровадження його в проєкті кондитерського цеху в місті Ніжин Чернігівської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вероніка Сергіївна Шашло ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2021. – 177 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35607otherкондитерська промисловістьфункціональні продуктицукрове печивоморквяний порошокфруктозакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозроблення рецептурного складу цукрового печива з застосуванням порошку моркви та фруктози та впровадження його в проєкті кондитерського цеху в місті Ніжин Чернігівської областіOther