Українець, Анатолій ІвановичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаГулак, Олена ВолодимирівнаКашовська, Тетяна Володимирівна2014-05-222014-05-222010Патент 48468 UA, МПК А23G 9/00 (2009) Склад морозива молочного / Українець А. І., Поліщук Г. Є., Гулак О. В.,Кашовська Т. В.. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 200906560 ; заявл. 23.06.2009 ; опубл. 25.03.2010, Бюл. № 6, 2010 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14452В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення складу морозива молочного з використанням натурального наповнювача - екстракту троянди, який є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом і водночас біологічно-активною речовиною та природним барвником. The basis of the utility model tasked improving the composition of dairy ice cream using natural filler - rose extract, which is a new taste, aroma prescription component while biologically active matter and natural dyes.otherморозивоice creamекстракт трояндиrose extractприродні смакові та ароматичні компонентиis natural to taste and aromatic componentsкафедра технології молока і молочних продуктівСклад морозива молочного (Патент України на корисну модель № 48468)Other