Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна2014-02-252014-02-252006Крайнюченко, О. Ф. Оперативний менеджмент: конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091704 «Технологія бродильних виробництв і виноробства»,7.091706 «Технологія зберігання, переробки і консервування плодів та овочів» напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» денної та заочної форм навчання / О. Ф. Крайнюченко. – К. : НУХТ, 2006. – 49 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12795В конспекті лекцій подано навчальний матеріал дисципліни «Оперативний менеджмент». Мета дисципліни – розкрити теоретичні й методичні питання оперативного управління виробничо-господарською діяльністю бродильних та консервних підприємств (їхніх структурних підрозділів), визначити методи, засоби та шляхи забезпечення суворого виконання заданого плану виробництва продукції за кількістю та номенклатурою у встановлені терміни на основі раціонального використання виробничих ресурсів шляхом використання і реалізації функцій, принципів і методів оперативного менеджменту. In Lecture notes presented course material subject "Operational management". The purpose of discipline - theoretical and methodological issues of operational management of industrial and economic activities of fermentation and canning companies (and their structural units) to determine the methods, means and ways to ensure strict implementation of a given plan of production in quantity and nomenclature in a timely manner based on rational use of inputs through the use and implementation of the functions, principles and methods of operational management.uk-UKменеджментоперативний менеджментоснови управлінняmanagementoperational managementbases of managementкафедра маркетингуОперативний менеджментOther